"Парфюмът на първото влюбване остава
в съзнанието ни за цял живот."

Кристиян Диор

   
За нас ПДФ Печат Е-мейл

Създадена през 2009г. SentMark е първата Българска компания предоставяща комплексни услуги за използване на потенциала на влиянието на ароматите и човешкото обоняние в маркетинга. Компанията е част от Джей Ти Интернешънъл Груп [www.jtint.com] - група от компании за маркетингови иновации.

 

Внедрявайки последните световни иновации свързани с приложението на ароматите, екипът на ScentMark е в състояние да подобри в пъти ефективността на Вашия бизнес, чрез простата употреба на правилен подбор от аромати. Адресирането на обонянието може да постигне за Вас резултати, които не сте си и представяли.

 

От 2009 година екипът за "Научноизследователска и Развойна Дейност" на JT International се посвети в търсене на най-силния похват за повишение на ефективността в рекламата и продажбите. Оказва се, че метод познат на човечеството от хилядолетия е в основата на най-успешните бизнес идеи и проекти в света. Обонянието е най-мощното от петте основни човешки сетива. Ароматът, който хората усещат, води директно до промяна в моментното емоционално състояние, което от своя страна рефлектира върху нуждите и взимането на решения. Така групата за маркетингови иновации роди първата компания предлагаща комплексни ароматни маркетингови услуги в България - ScentMark.

 

Силата на обонянието е вече добре позната на големите мултинационални компании и широко използвана през последните години. Ароматният маркетинг (Scent Marketing или Aroma Marketing) е перфектният инструмент за създаване на силна и запомняща се корпоративна идентичност и предоставя нов, различен и изключително ефикасен начин за реклама.

ScentMark предлага широка гама от ароматни решения за вашия бизнес. Серия от високотехнологични ароматни дифузери, които ефективно разпространяват аромата на събития и рекламни кампании, сгради, офиси и заведения, магазини и промишлени помещения, търговски центрове, молове и изложбени площи. Висок клас ароматни печати, както и ароматни решения за външна реклама, билбордове и спирки са също изключително ефективни рекламни решения.
Компанията разполага с каталог от над 200,000 промишлени и натурални аромата, както си партнира и с лаборатория за разработка и добиване на аромати.

 

 


 

Джей Ти Интернешънъл - Група компании за Маркетингови Иновации доставя най-новите съвременни иновации в маркетинговите комуникации. Структурирана в серия от различни екипи и фирми, Джей Ти предлага широк обхват от стратегически решения подпомагащи постигането на изключително високи резултати в маркетинговите и рекламни комуникации на своите клиенти.

В момента Джей Ти Интернешънъл Груп се състои от 14 самостоятелни компании опериращи над 17 различни бранда разделени в три дивизии. Групата "Маркетингови Услуги" предлага стратегически маркетингови решения, медийни услуги и връзки с обществеността, криейтив и дизайн услуги, управление на събития и иновативни маркетингови и рекламни услуги. Групата "Маркетингови Иновации" се състои от 8 самостоятелни компании, всяка от които е основател на нова сфера и развива нишов бизнес свързан с конкретна услуга или маркетингов продукт. Третата дивизия се състои от различни по размери организации, развиващи национални и международни социални проекти, неправителствени организации и фондации

За повече информация посетете: www.jtint.com/p

 


КонтактиЗа нас2022 © ScentMark Ltd. A company ofJT InternationalAll Rights Reserved.
ScentMark™ Bulgaria - Return to Homepage JT International - Marketing Innovations Group