Ароматен печат и билбордове ПДФ Печат Е-мейл

 

Заедно с едни от най-иновативните печатници и студия в България ви предлагаме едно ново и вдъхновяващо решение за вашите рекламни стратегии.

 

Ароматният печат има приложение в широк спектър от маркетингови дейности, като може да се използва за ароматни стикери, страници, платна, плакати, картини, банери, пътеки и др. Комуникацията с клиенти на няколко различни нива е успешен начин за изграждане и затвърждаване на връзката ви с тях.

 

Ароматизирани Билбордове, Спирки и Outdoor обекти


Благодарение на своите международни партньори и активното си участие в Института по Ароматен Маркетинг в САЩ - имаме честта да сме първата компания, която може да предложи Ароматизиране на Аутдор Обекти.

 

  • Представете си как чакате трамвая сутрин рано, а спирката до вас мирише на пресни банички. Не е необходимо да ви разказваме, какво ще се случи в закусвалнята отсреща, нали?
  • А Сити Лайт-а на бул. Витоша, който ухае на последния парфюм на Шанел?
  • Или най-новият аромат на омекотителя за дрехи на спирката пред супермаркета.
  • Знаете ли че? През Май 2010г. билборд изпускащ аромат на барбекю кара 30% от всички преминаващи по "Магистрала 150" в Мурсвил, Северна Каролина да се отбиват в крайпътния ресторант Bloom. (Виж видео то CBS News: http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=6544698n)
  • Знаете ли че? Кой е аромата, от който веднага ще ви се допие прясно мляко? - Шоколадови бисквитки! На 4 Декември 2006г. цял Сан Франциско започва да обсъжда странно ухание на пресни шоколадови бисквити от спирките на градския транспорт. Една от най-известните реклами на производител на прясно мляко в САЩ представя няколко ароматизирани автобусни спирки в Сан Франциско с надпис "А имате ли мляко?" (Виж видео от CBS News: http://www.cbsnews.com/video/watch/?id=2228400n&tag=related;photovideo)

 

Ароматизиран Билборд на Bloom

 

Ароматизирана спирка на градския транспорт

 

КонтактиЗа нас2022 © ScentMark Ltd. A company ofJT InternationalAll Rights Reserved.
ScentMark™ Bulgaria - Return to Homepage JT International - Marketing Innovations Group